- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Még mindig nem szántam rá magam egy Seasonic félpasszív táp beszerzésére (27e ft) de a 200w Delta táp ventilátorának zümmögése nem hagyott nyugodni. Szétszedtem a tápot, kitakarítottam a ventillátort és a csapágyra a kis lukon kereszül fújtam egy kis WD-40et. Ha már szét volt szedve, újrapasztáztam a procit (évente szoktam) illetve most először a hd6450 vgat is. Összerakva igencsak meglepődtem:
1. Azon annyira még nem, hogy a táp ventije elhallgatott, bár nem gondoltam volna, hogy 100%ban rendbe jön a wdtől.
2. A nagy ventilátor sebessége 10% százalékot esett. Korábban, proci pasztázás és más, a neten keringő technikák ide vagy oda, 22-29% között forgott volt 21 fokos szobában, nyílt térben (AHCI, xeon 1220, hd6450, 3 hdd, 1 ssd, HD MAXot nem mutatja, inlet ambient sensor csatlakoztatva). Most 14-19%. Másra nem tudok gondolni mint a videokártya újrapasztázására. Betonkeményre száradt pasztát vakartam le róla.Mindenesetre úgy fogom fel mint egy karácsonyi ajándék a HPtól
.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest