- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Szerintem a szerver kifejezetten halk. Most is a Venti a teljes fordulatxzém 6%-val megy, alig pörgeti.
A legjobb OS, számomra Windows Server, mert én Windows párti vagyok. A szerver teljesítményével nincs gond, de igény esetén a memória nővelnető a proci cserélhető komolyabb változatra is.
Fogyasztási értékekre nem emlékszem, de elég jók, korábban többen beírták ide a topciba. Megbizhatüságal eddig még nem volt gond, de gari bővítés vásárolható hozzá. A mérete kicsi. Saját NAS építésével én nem bajlódnék. Ez egy szerver, minőségi alkatrészekkel szolgáltatásokkal,jól megtervezett konstrukció. Épített gépnél ilyet nem tudsz szerintem összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Borderlands 4
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest