- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz premete #9195 üzenetére
Köszi a választ; bíztatóan hangzik. De hogy érted, hogy ugyanabban a laptopban? Van esetleg LED-es és CCFL-es változata is, vagy valahogy kicserélted a háttérvilágítást LED-esre?
Ez a 2510p nagyon jónak tűnik. Egyedül az 1,8-as merevlemez az, amitől erősen tartok. Van most egy 2,5-ös, 500 GB-os meghajtóm, és szívem szerint azt használtam volna a következő gépben is.
(Egyébként most már lassan fél éve is van, hogy egy Lenovo S10e típusú netbookot használok fő gépnek, külső monitor nélkül. Meglepő módon teljesen megfelelt nekem szinte mindenre, amire a régi HP nc6400-amat használtam, és az építési minőségével is meg vagyok elégedve. Csak azért vagyok kénytelen jobb gépre váltani, mert úgy alakult, hogy dolgoznom is kell rajta, amihez már fontos lenne a nagyobb képernyőfelbontás.)
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest