Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akheron

senior tag

válasz premete #9195 üzenetére

Köszi a választ; bíztatóan hangzik. :) De hogy érted, hogy ugyanabban a laptopban? Van esetleg LED-es és CCFL-es változata is, vagy valahogy kicserélted a háttérvilágítást LED-esre?

Ez a 2510p nagyon jónak tűnik. Egyedül az 1,8-as merevlemez az, amitől erősen tartok. Van most egy 2,5-ös, 500 GB-os meghajtóm, és szívem szerint azt használtam volna a következő gépben is.

(Egyébként most már lassan fél éve is van, hogy egy Lenovo S10e típusú netbookot használok fő gépnek, külső monitor nélkül. Meglepő módon teljesen megfelelt nekem szinte mindenre, amire a régi HP nc6400-amat használtam, és az építési minőségével is meg vagyok elégedve. Csak azért vagyok kénytelen jobb gépre váltani, mert úgy alakult, hogy dolgoznom is kell rajta, amihez már fontos lenne a nagyobb képernyőfelbontás.)

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.

Hirdetés