Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• amol

addikt

válasz SeniorTilla #8833 üzenetére

"T-unit kérdésére kb. 1 hete részletesen le is írtam a milyen notebookot vegyek fórumban, a magyar lokalizált billentyűzettel együtt."
    Elolvasom. De nem lett volna egyszerűbb ezt leírni már tegnap hogy elkerüljük a vitát?

"Sajnos sok olyan ember él a világon, akik a tájékozódás és hiteles információk beszerzése helyett mások sértegetésével, hitelrontással és ködösítéssel foglalkoznak."
    Látod pontosan ezen kaptam fel a vizet, hogy szóról szóra ezt tetted amit itt megfogalmaztál. Én nem rontottam a hiteled, csak kérdeztem. Nem kaptam választ. Ha nincs válasz az is sokat jelent.
    De új nap virradt és már nem érdekel.
    A cégről közölt információim pontosak, bárki utánanézhet. Mellékesen a debreceni Notebook.hu bolt a Notebookstore-nak is partnere, megnézheted a honlapjukon. Nagyon sok üzletet más cég üzemeltet mint ami a neve. A MM-ok sem egy kézben vannak. Csak ezt sok ember nem tudja és általánosít.

"Annak itt többen örülni fogunk, ha ezentúl jó ideig megkímélsz minket a jelenlétedtől. (Egyébként sikerült jó képet találnod a felhasználóneved mellé :) )"
    Ezt gondoltam hogy nem fogod kihagyni. Sőt, hiányoltam volna. De lepereg.
    Örülök hogy több ember nevében is tudsz nyilatkozni - annak ellenére hogy eddig más nem kifogásolta a jelenlétem.

Élni és élni hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés