Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz szabonagyur #37988 üzenetére

Hali,

Végre találtam egy sors társat.
    Nekem is ilyen gépem van de csak szopok vele.
    Nem tudom, hogy mi lehet a baj de nem értem...

Kalóz windows 8.1-et használok de szerintem ez annyira nem fontos.
    Feltettem a Hp oldaláról az audio illetve a videokártya drivert de az eszközkezelőben még mindig semmit nem érzékelt majd rámentem az amd hivatalos oldalára onnan leszedtem az r7 200-as széria driverét majd ezután már felismerte a drivert de még mindig olyan mintha szar lenne.
    Fos színei vannak, olyan játékok akadnak amik a 3 évvel ezelőtt vett HASONLÓ árfekvésben vásárolt asus laptopomon szépen mentek (nem tökéletesen de játszható volt, ezzel meg játszhatatlan).
    Ez az egyik problémám.

A másik problémám az, hogy tegnap rákötöttem a tvmet hdmi csatlakozással (van wifis billentyűzetem meg egerem és úgy döntöttem, hogy kipróbálom pcnek a laptopot :P) Szóval így rákötöttem, elkezdtem használni. Elég sokáig jó majd egyszer csak nem veszi be a billentyűket. Mióta írom ezt a szöveget azóta kivételesen nem csinálta ezt de bennem van a para, hogy biztos ennek is megvan az oka. Szóval így nem veszi be a leütéseket pár másodpercig aztán meg mintha lelki ismeretfurdalása lenne gyorsan belevágja random a szövegbe az elfelejtett betüket.

Az első probléma jobban zavaró:
    - játék szaggatás
    - rossz színek

Köszi előre is a válaszod!

Üdv,
    Norbi

• Ragnar95

félisten

válasz szabonagyur #37988 üzenetére

Köszi a tippet, AMD megoldása nem is működik csökkentett módban (:U), úgyhogy a DDU "megmentett" :R
    Úgy tűnik, a 61161-es számú működik egyelőre, remélhetőleg így is marad.

Új hozzászólás Aktív témák