Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabcy
tag
hi
A probléma oka hogy hibernálásból mikor felkel akkor a külsö monitorra kapcsolja a jelet nem a saját LCD-re, ezért ha nincs rajta moncsi akkor nem látsz semmit, nekem ekkor az Fn-F4-el sem sikerült megjelenitőt váltani, sajnos megoldást nem ismerek.
Mi a külömbség a hibernálás és az alvó állapot között?üdv
Csabcy
-
ABE
őstag
Értem már! Tehát a hibernálásból/készenléti állapotból való FELÉLESZTÉS UTÁN nincsen kép, így már más! Nálam olyan probléma van, ha be van állítva, hogy a fedlap lecsukására hibernáljon a gép, akkor lecsukáskor csak a képernyőt kapcsolja ki, és akkor hibernál, ha kinyitom a kijelzőt.
Ezt végül úgy kerültem ki, hogy a hibernálást a kikapcsológombra állítottam be. Ezt tudom javasolni a felmerült problémára is, hogy első körben meg kell nézni, hogy a kikapcsoló gombra állítva a hibernálást visszajön-e a kép. Szerintem valamelyik HP program keveri meg a gépet, mert máshol még sosem találkoztam ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt végül úgy kerültem ki, hogy a hibernálást a kikapcsológombra állítottam be. Ezt tudom javasolni a felmerült problémára is, hogy első körben meg kell nézni, hogy a kikapcsoló gombra állítva a hibernálást visszajön-e a kép. Szerintem valamelyik HP program keveri meg a gépet, mert máshol még sosem találkoztam ilyennel.
Pyttawrx