Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
A Lexusnak meg is van az ára. Infinity olyan sürű hogy van belőle 136 db a használtautón. Ez nem trollkodás... tény.
Én is nézegetem japán kocsikat, de egyszerűen nem tetszik a beltér. Mondjuk azért 7-8 évnél fiatalabban van olyan ami tetszik csak annak meg az ára csúnya. Az 5-ös Golftól felfelé már szép a beltér és értelmesen vannak a kapcsolók elhelyezve és jók az anyagok. Ismerősnek ültem a hondájában ás vezetem is (Jazz)... Ha csak ez van nem veszek autót. De ugyanez 2005 Opel Corsa (szülőké), vagy Suzuki Ignis, Fiat Stilo.... Most ezzel nem a Golfot akarom etalonként beállítani, csak legalább hasonló minöségű beltér legyen. Van a japánban is jó csak az drága is. Drágább mint a golf.
Ami árban jobb azok a koreaiak. Jó eséllyel arra váltok majd. Szóval nem vagyok leragadva a német autóknál. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Gömbike #74293 üzenetére
Rendőrségi autót? Én is voltam ott. Felejtsük is el az egészet. A kutyát se érdekli az autó ott. Mindenki csak megy vele. Pedig volt hogy 3-4 autóban is ültem egy nap de egy jóban se ültem. Mindnek baja volt. Ha egy autót többen is használnák és nem az javítatja aki hajtva akkor az le lesz harcolva de gyorsan. Ilyen autókhoz nem lehet viszonyitani.
-
7Heads Drago
veterán
Egy ismerös szeretne Hondahoz kuplung szettet venni.
Melyik márkát érdemes számba venni?
Én amit ismerek az a LUK az a következő a lsitán.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest