- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czirok000
csendes tag
válasz
yodamester10 #43617 üzenetére
Az én járgányom is ugyanilyen színű, imádom az accordocat ebben a színben
A gyöngyház fehér a másik kedvenc színem
A balos lámpámat sikerült feljavítanom, remélem nem látott közben senki mert azt hihették hogy ez tuti egy idióta. Összemelegítettem 2 régi vékony viszonylag erős szívószálat, a végére kis darab antisztatikus törlőkendő rátekerve, szikszalag, refi h1 es égője ki és szépen elkezdtem játszani... pár centi bőr bánta a kezemről de miután nekiálltam ennek az agyi rokkant ötletnek el kezdete leszedni a kis rongydarab a lerakódást a lámpa belső feléről. Több mint 2 óra ment el az életemből de szebb lett a végeredmény. Tavasszal ha elkap a hév lökös le, lámpa ki és kiszerelem a projectort és rendesen megcsinálom (youtube on találtam róla videót hogy kapják szét) de az is lehet hogy így marad, most már nem böki annyira a szememet. Amennyi időt és energiát elcsesztem a sufni megoldásra lehet jobban jártam volna ha szétszedem a lököst és a lámpát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged