- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czirok000
csendes tag
válasz
yodamester10 #43617 üzenetére
Az én járgányom is ugyanilyen színű, imádom az accordocat ebben a színben
A gyöngyház fehér a másik kedvenc színem
A balos lámpámat sikerült feljavítanom, remélem nem látott közben senki mert azt hihették hogy ez tuti egy idióta. Összemelegítettem 2 régi vékony viszonylag erős szívószálat, a végére kis darab antisztatikus törlőkendő rátekerve, szikszalag, refi h1 es égője ki és szépen elkezdtem játszani... pár centi bőr bánta a kezemről de miután nekiálltam ennek az agyi rokkant ötletnek el kezdete leszedni a kis rongydarab a lerakódást a lámpa belső feléről. Több mint 2 óra ment el az életemből de szebb lett a végeredmény. Tavasszal ha elkap a hév lökös le, lámpa ki és kiszerelem a projectort és rendesen megcsinálom (youtube on találtam róla videót hogy kapják szét) de az is lehet hogy így marad, most már nem böki annyira a szememet. Amennyi időt és energiát elcsesztem a sufni megoldásra lehet jobban jártam volna ha szétszedem a lököst és a lámpát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged