- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
guest
veterán
segítsetek skacok!
a DVD m régiókódja beállt 1 re és nem lehet átállítani, pedig még 3 lehetőségnek kéne lennie (amit ki is ír) de az átállításnál hibát jelez (pioneer 116)tud valaki megoldást? -
Vesper
tag
azokon kívül, amik itt vannak:
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/directconnecthun/ -
Vesper
tag
Csasztok!
Írnátok nekem pár hubot direct connectre!!
köszi -
guest
veterán
A google-n keressetek ra a DC++ -ra. Eztan toltsetek le a klienst, majd jertek a tartalek.dns2go.com -ra. Ez egy magyar HUB, a nikketek ele irjatok [HUN]-t. Itt olyan 1, 1.5Tbyte share van.
Innen lehet bekerulni a hungary csatira, ha jol viselkedtek. Itt kb 3Tbyte cucc van megosztva.
Asszem minimum 5Gbyte anyagot kell a viccmesteretekre felpakolni ahhoz, hogy bejohessetek.
GL! :)
leslie -
Vesper
tag
Csasztok!!
FlashGet a legjobb letöltésvezérlő...már vagy 6 filmet letöltöttem vele az r74 warezról, pedig csak isdn-em van!!! -
Panther
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Ebben én még kezdő vagyok, így lenne egy kérdésem: ha letöltöm a matrix.001-matrix.031-ig az összes files, a CRC-t és a Sub-ot is, akkor most melyikkel mit csináljak? a Subról mondjuk tudom, hogy a felirat, de pl. a CRC-vel mit kezdjek?
Ja, és én is megkérdezném mi az a Direct Connect.
Köszi -
bali79
tag
Összefoglalná valaki, hogy mi is ez a DirectConnect? Valami Napsterhez hasonló program? Vagy valami más rendszer?
-
Den
veterán
Azért ölre ne menjetek. Én lusta vagyok helpet olvasgatni meg állítgatni, úgyhogy jobb gomb, copy shortcut, és getrigtban rákattintok a paste-re, oszt annyi.
-
Superman
nagyúr
Erre én is azt mondom: huha. Inkább programozni szoktam, mint másba belekötni. Mint mondtam nekem is jön ReGet -el, de GetRight -al nem. De gratulálok, ügyes fiú vagy, hogy be tudod állítani, biztosan sokra fogod még vinni, mint letöltő. Érdekes dolog ez: előbb - utóbb, bármilyen szolid is az ember, mindig belebotlik ilyenekbe, mint te...
-
netchan
tag
''Na ebbe most nem megyek bele, de próbálj már meg az ultrawebről, például R74 oldaláról bármilyen filmet letölteni GetRight - al.''
Getright 4.5d
A film r74-oldalrol a Pitch Black.
''View transfer details...'':
-----StartRequest---------------2002/04/25-19:48:25-----
Connecting to: oakenfold.download.uw.hu [195.56.149.165]
!!!! ----Header Sent----
>>>> GET /_vti_fnf/_pub_pitch/Pitch%20Black-22%20%e9vente%20a%20s%f6t%e9ts%e9g%20.avi.ez_a_film_az_r74.warez.hu_rol_lett_letoltve.r74 HTTP/1.1
Host: oakenfold.download.uw.hu
Range: bytes=0-
User-Agent: GetRight/4.5d
Accept: */*
!!!! ----Header Recv----
HTTP/1.1 206 Partial Content
Date: Thu, 25 Apr 2002 17:47:53 GMT
Server: Apache/1.3.24 (Unix)
Last-Modified: Tue, 02 Apr 2002 22:58:27 GMT
ETag: ''4db6401-242d0000-3caa3793''
Content-Length: 606928896
Content-Range: bytes 0-606928895/606928896
Connection: close
Content-Type: video/x-msvideo
2 mega utan leallitottam, de gondolom ha lejott ketto, akkor lejon a tobbi is...
''Ja és szoktam helpet is olvasni, de többnyire programfejlesztő eszközök helpjét.''
Huha. -
Superman
nagyúr
Ezek szerint én vagyok a béna. Na ebbe most nem megyek bele, de próbálj már meg az ultrawebről, például R74 oldaláról bármilyen filmet letölteni GetRight - al. Tapasztalat, hogy nem jön és nem azért, mert a letöltésmenedzser, vagy a kezelője béna.
Ja és szoktam helpet is olvasni, de többnyire programfejlesztő eszközök helpjét. Már hiányzott egy ilyen hozzászólás, vagy lehet, hogy csak ideges vagyok egy kicsit...:(( -
WiLDoR
tag
Mióta megvan a __Direct Connect__ kapcsolatom a magyar HUB-ra azóta, nem kell látogatnom a warez oldalakat, nem kell ftp címek után keresgélni, elég csak beírni, hogy mi kell, majd 1 katt és csorog is lefelé a cucc :) Reggel beállítom, hogy mit szedjen, mire hazaérek melóból arra lent van a cucc, pláne ha T1-es vagy T3-as kapcsolattal rendelkező embertől töltesz, mert akkor 8-10 óra alatt simán lejön 2-3 film. :)
Szerintem a legbaróbb dolog, amit csak eddig kitaláltak. DC-n __MINDEN__ megtalálható, ha a magyar HUB-on nem, akkor a külföldieken biztosan!
Pár cím:
http://www.neo-modus.com/
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010518983
DC magyar hub-ok:
tartalek.dns2go.com
magyar.dns2go.com
hungary.dns2go.com (pass-os)
Imho használd ezt és nem lesz többé gondod azzal, hogy mit honnan szerezz meg. -
SSS.FW.HU
ott van néhány filmcím, és ha írsz a srácnak, kapsz accountot az ftp-jére, kevés film van fent egyszerre, de gyakorlatilag bármi beszerezhető, ha gondolod, de ez már nem rajtam függ... ha fontos, keresd meg!
Üdv,emvy -
netchan
tag
''Ráadásul a linkre kattintás nem hív meg letöltésmenedzsert (kivéve taláb a ReGet - et), így aki az Explorer belső letöltőjét használj, az jókat szívhat... Milyen kellemes, amikor egy 700 megás film egyben való letöltése közben megszakad a kapcsolat és elvész 200 mega. sajnos tapasztalatból beszélek.''
Azert a download managerek nem annyira benak, hogy ne lehessen oket ravenni ilyesmire. Esetleg el lehet olvasni a helpet...
Download Accelerator-ral, GetRight-tal is siman lehet letolteni filmeket.
n -
McJames
senior tag
Nem lehetne mindezt E-mailben?
-
guest
veterán
DirectConnect... A legjobbabb, vege az ftp szervereknek. :)
-
Superman
nagyúr
T3 - as működik a koliban? :))) Az a baj ezekkel az ultrawebes és egyéb helyekkel, hogy gyorsan törölnek. Bár én kábeles vagyok, de egy 700 mega körüli film hosszú ideig jön, akkor is. Ráadásul a linkre kattintás nem hív meg letöltésmenedzsert (kivéve taláb a ReGet - et), így aki az Explorer belső letöltőjét használj, az jókat szívhat... Milyen kellemes, amikor egy 700 megás film egyben való letöltése közben megszakad a kapcsolat és elvész 200 mega. sajnos tapasztalatból beszélek..:(
-
Nincs valamilyen ismerősöd, aki BME-s koliban lakik? Itt vannak olyan belső szerverek, ahol 50-100 filmet is el lehet érni. 10MB/sec sávszélességgel lehet letölteni...:D
Bemész, kinézed, 2 óra múlva CD-vel a zsebedben mész haza. -
BoGár
tag
Vannak még oldalak, az UW-n kell körbenézni, és nem csak a Warez top-ot kell nézni, hanem az egyénit is. És itt is van pár: bogar.uw.hu begi.uw.hu. Érdemes ezeket is megnézni. Bár most a BoGár Warez nem film linkjeit még át kell dolgoznom.
-
guest
veterán
vagy fizess elő valamilyen warez ftp-re
-
guest
veterán
Sajna a külföldi warez oldalakkal -legalábbis a többségével- van egy kis gond. A kattintás után vagy egy újabb toplistát kapsz vagy fizetősek.(Ez mondjuk így van a szexoldalakkal is...)Ritkán találhatsz egy-két free-warez oldalt.Persze van kivétel is csak keresgélni kell szorgalmasan. Szerintem a legtöbb filmet az általad írt címeken is megtalálod-már ha le nem törölték őket. Sűrűn kell látogatni.Ennyi volt. Uff, én beszéltem.
-
Vesper
tag
Csasztok!!!
Szóval a kérdés egyértelmű...hol lehet a neten filmeket, lehetőleg DivX formátumban letölteni?A magyarokat már ismerem, úgyhogy a külföldi URL-eket várom..de nagyon!!!:))
Kezdésnek a legjobb magyarokat ideírom!
r74.uw.hu
http://awt.vze.com/
http://apollo.warez.hu/
http://sanya17.freeweb.hu/
és minden filmhez találtok feliratokat a
http://felirat.sg.hu/
oldalon
:))
Na akkor várom a külföldi home pagekat vagy FTP cimeket!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest