Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Kuruc2

senior tag

Leírom a ma reggeli netes rendeléses tapasztalatomat, ha más is így járna, lássa hogy nincs egyedül.

Rendeltem a kazycomputers.hu -ról, barionon keresztül fizettem. Le is lett vonva egyből.

Egy órára rá felhívott egy +36309758000 telefonszám, hogy ő az otp munkatársa (ha jol ertettem Bécsi Márk), és azt látja hogy az emag le akar vonni 78ezret. Jogos e a kérés, mert ha nem, akkor ő törli a tranzakciót. Nyilván nem volt ilyen rendelésem. Meg utána még érdeklődött az egyenlegem mértékéről. :D

Beszéltem az otp-vel, nem a munkatársuk szerintük, mivel az beazonosítással kezd a protokoll szerint, illetve nem érdeklődik egyenlegről. Viszont ezt az emag-os dumát már ők is ismerik, egyre gyakoribbak ezek a csalási kísérletek.

Nyilván ezek után a kazycomputers-t kérdeztem meg, hogy kerülhetett csalókhoz a telefonszámom egyből a rendelés után (mostanában nem volt másik rendelésem, ez a hívas meg ugye pont egy órával az után történt hogy életemben először rendeltem innen.)
    Akivel beszéltem nagyon rendes volt és meg is köszönte a hívásomat a problémával kapcsolatban, de tőlük biztos nem került ki a számom az elmondása szerint, szerinte inkább valami másik rendelésemhez lehet köze. :)

Mint feljebb írtam, rég nem rendeltem máshonnan, főleg nem új helyről, itt meg egyből egy órával a rendelés után jött a hívás azután, hogy ezen a számomra még új helyen megadtam a számomat. Nos ennyi a sztori, eddig jutottam a nyomozásommal egyelőre. A csaló(?) hívását amúgy rögzítettem, nyilván megkérdezem a rendőrség véleményét is. :)

Aktív témák