Új hozzászólás Aktív témák

• Horbal

őstag

Nem nagyon akarok többet hozzátenni a dologhoz, mert csak fölbaxom magam idegileg de:

Ha Dévid majd visszanézi ezt a xart akkor talán még az a szépen ívelt bozontos szemöldöke is leesik arról a baltával metszett homlokereszéről, szvsz ő se így képzelte, nem gondolta vón, hogy a helikopter majd csak a kerekét mártogatja a dunába és nem őt fogja felvenni, meg nem fogja eltalálni vele a pontont, miért nem a hajóra rakták kapásból? vagy miért nem az egyik csónak vette fel (a sokból).

Meg ezek a dumák, életem meg vérem a közönségért, ki kérte rá, kell ez a népnek, megkérdezett bárkit is, mert nekem nem hiányzott, főleg így nem, dehát ebben az országban a hülyeségre van pénz, meg M. Anikó-ra, aki egy értelmesebb országban max, takaríta egy TV stúdióban, vagy huszadrangú, műerotikus filmekben mutogathatná magát...ehhh

Ekkora gagyit én még nem láttam, az RTLK eddig is utálatom tárgyát képezte, nem is néztem volna, csak a távkapcsoló 5-ös gombját megnyomtam véletlenül és beindult a mazohizmusom, előbb elképedtem, majd sírtam, még majd fetrengve röhögtem...

Hogy mindez miért volt ilyen hosszú: figyelte valaki közben mennyi reklámblokk volt-na azért, reklámot a népnek, csucsu CD meg Baseball satyesz, zabáljunk, vegyük ezt, vegyük azt, bifitusz eszenzisz, aloe vere, laboratoár gárnyié, lipposzómás lipofaxom.........ehhhhhhehehhehehehhhehh, baxák meg...

Befejezem mert innentől kezdve nem vagyok fórumképes...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés