- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Nem nagyon akarok többet hozzátenni a dologhoz, mert csak fölbaxom magam idegileg de:
Ha Dévid majd visszanézi ezt a xart akkor talán még az a szépen ívelt bozontos szemöldöke is leesik arról a baltával metszett homlokereszéről, szvsz ő se így képzelte, nem gondolta vón, hogy a helikopter majd csak a kerekét mártogatja a dunába és nem őt fogja felvenni, meg nem fogja eltalálni vele a pontont, miért nem a hajóra rakták kapásból? vagy miért nem az egyik csónak vette fel (a sokból).
Meg ezek a dumák, életem meg vérem a közönségért, ki kérte rá, kell ez a népnek, megkérdezett bárkit is, mert nekem nem hiányzott, főleg így nem, dehát ebben az országban a hülyeségre van pénz, meg M. Anikó-ra, aki egy értelmesebb országban max, takaríta egy TV stúdióban, vagy huszadrangú, műerotikus filmekben mutogathatná magát...ehhh
Ekkora gagyit én még nem láttam, az RTLK eddig is utálatom tárgyát képezte, nem is néztem volna, csak a távkapcsoló 5-ös gombját megnyomtam véletlenül és beindult a mazohizmusom, előbb elképedtem, majd sírtam, még majd fetrengve röhögtem...
Hogy mindez miért volt ilyen hosszú: figyelte valaki közben mennyi reklámblokk volt-na azért, reklámot a népnek, csucsu CD meg Baseball satyesz, zabáljunk, vegyük ezt, vegyük azt, bifitusz eszenzisz, aloe vere, laboratoár gárnyié, lipposzómás lipofaxom.........ehhhhhhehehhehehehhhehh, baxák meg...
Befejezem mert innentől kezdve nem vagyok fórumképes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest