Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
guest
veterán
:(
-
guest
veterán
Igen, igazad van, megérdemelne egy ''állami'' temetést (végül is Kossuth-díjas volt) !
Kérdés persze, hogy ki lenne méltó eltemetni, mert akik most egyik-másik oldalon vannak... Lehet egyiktől se venné szívesen - többet tett a ''nehéz'' időkben, mint sokan akik most nyálasan verik magukat ! Talán a rajongóktól, akik szerették...
Remélem, békében ment el. -
guest
veterán
helo,
guest 9-nek igaza van.
Én is ugyanezt a megrendülést éreztem tegnap. Én 28 éves vagyok, de úgy érzem, 100 éve hallgatom a lemezeit. Volt szerencsém többször is élőben látni, először vagy 8 éves koromban, az óbudai hajógyárban. Apám vitt el és nem sokra emlékszem, csak hogy mindenki dőlt a nevetéstől miközben a színpadon áll egy ember és az is velük nevet. Aztán még láttam azt hiszem 3szor a Madáchban, most akartam újra megnézni. Sajnos ez már lehetetlen. Majd az összes lemeze megvan, csak ezért van bakelit lejátszó itthon - nyugodjék békében. Bazsii -
guest
veterán
én ez évre terveztem, hogy megtekintem élőben is a műsorát... hát azthiszem örökre bánni fogom, hogy nem hamarabb szántam rá magam :( :( :(
Nyugodjék Békében
-boyscout- -
guest
veterán
Most ertettem meg, hogy szuleim miert tudtak konnyezni, ha fiatalsaguk nagy alakja ment el.
Megsirattam.
Sajnalom, hogy ebben a szennyben nem kapja meg azt a figyelmet es tiszteletet amit csak Hofi erdemel meg.
Aktív témák
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest