Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Aham. De ahhoz kéne jó sok kHZ-es, hogy alacsony fényerőn se legyen érzékelhető villódzás. Gondolom olyan meg nincs, max ha magamnak készítenék aranyáron. Nekem egyelőre a PWM hátrányai kevésbé szimpatikusak.
Ezt a színhőmérséklet változást láttam már említve. Ez miből következik? A foszforban más spektrumban keletkeznek a fotonok? (Gondolom a LED frekvenciája nem változik)
Az hogy nem azonos mértékben kezdenek világítani az kevésbé zavaró. Volt korábban ilyen tákolt megoldás. Nagyon kis fényerőn lehetett csak látni különbséget. Meg amikor lekapcsoltam és nem egyszerre hunytak ki. (tartott vagy 2 percig amíg mind elsötétült.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold