- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Dr. Szilikát #99355 üzenetére
Aham. De ahhoz kéne jó sok kHZ-es, hogy alacsony fényerőn se legyen érzékelhető villódzás. Gondolom olyan meg nincs, max ha magamnak készítenék aranyáron. Nekem egyelőre a PWM hátrányai kevésbé szimpatikusak.
Ezt a színhőmérséklet változást láttam már említve. Ez miből következik? A foszforban más spektrumban keletkeznek a fotonok? (Gondolom a LED frekvenciája nem változik)
Az hogy nem azonos mértékben kezdenek világítani az kevésbé zavaró. Volt korábban ilyen tákolt megoldás. Nagyon kis fényerőn lehetett csak látni különbséget. Meg amikor lekapcsoltam és nem egyszerre hunytak ki. (tartott vagy 2 percig amíg mind elsötétült.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest