- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
Dr. Szilikát #94573 üzenetére
Ezzel én is tisztában vagyok, nem az elhasználódásra írtam a 4 V/cella értéket, csupán annak kapcsán, hogy amik nálunk vannak 10+ éves laptopok folyamatosan hálózatra csatlakoztatva még mindig bírják valameddig akkuval, pedig ezek még 100%-ra töltik. Erre írtam, hogy elvben elképzelhető, hogy azért bírják még mindig, mert valójában a laptop töltőelekronikája eleve nem tölti őket 4,2 V-ra, hanem csak mondjuk 4 V-ra. Nyilván ez valójában nem 100% töltöttség, de, hogy mit mutat annak a gép, az csak szoftver kérdése. Ez nem az elhasználódás függvénye, hanem újkorától működhet így. De ezt nem tartom életszerűnek, a gyártók üzletpolitikája inkább az, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználják az akkumulátor kapacitását, jobban muata az adatlapon az, hogy milyen sokáig bírja egy feltöltéssel, mint az, hogy az akku élettartama hosszabb lesz. Bár én így sem látom ezt olyan tragikusan, munkám során elég sok laptop megfordult már nálam, a tapasztalatom az, hogy hosszú évek kellenek ahhoz, hogy tönkremenjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest