Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
Én az eddigi tapasztalataim alapján nem költenék ilyen készülékre, de tetudod...
Egy dologra viszont mindenképp áldoznék, ami szintén nem két forint, mégpedig természetgyógyásszal beméretném a szobákat, hogy a gyerek ágyát (és persze a miénket is) lehetőleg olyan helyre tegyük, ahol nincsenek káros sugárzások (pl, vízér, Hartman zóna, stb.) Ezt mi megtettük mikor beköltöztünk az új lakásunkba, és az ágyakat ennek megfelelően helyeztük el. Eredmény? Mindkét gyerek 1 őszi és egy tavaszi enyhe megfázásos ''orr folyáson'' kivűl nem is volt beteg. Na jó a 8 éves lányom és a nejem elkapta az influenzát, de a 2 éves fiam és én kimaradtunk belőle.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mi azért úsztuk meg mert olyan helyen fekszünk ahol nincsenek káros sugárzások, és ezért nem voltunk betegek, hanem csak azt, hogy összehasonlításként a kereszt gyerekeim, akiről tudjuk, hogy rossz helyen van az ágyuk, szinte végig betegek voltak a télen.
Tudom, hoyg a szűlő a legjobbat akarja a gyerekének, és ezért szinte minden áldozatra hajlandó, én is ilyen vagyok, de tanulva az első gyerek példájából, már nem dőlünk be mindennek, és csak azokat a dolgokat vesszük meg nekik amire tényleg szükség van.
Egyébként a 40e-hez képest tényleg sokkal olcsóbb az a 22e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold