- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Ez a DW01A védelmet is tartalmazó modul egyébként és be is van kötve az a része? Gyenge tápforrásnál, ami nem bír 1 A terhelést, természetes, hogy lehúzza a feszültséget.
A TP4056-on belül egy MOSFET szabályoz, disszipatív módon. Ennek 4,3 V is elegendő, hogy 4,2 V-ig szabályosan feltöltsön egy akkut. Elvileg még az sem vészes, ha szűretlen, hullámzó betápot kap, viszont még terhelés nélkül sem kaphat 10 V feletti, illetve - 0,3 V alatti (vagyis fordított) feszültséget a bemenetén.
Töltés közben pedig a melegedést kell figyelni, az tudja kinyírni. Stabil 5V dugasztápról szoktam járatni, ilyen villogásokat nem tapasztalok. Töltés közben persze be tud terhelni a motor, de töltés nélkül nem villog visszafelé.
Egy modulom van, amit én nyírtam ki valahogy, másik volt talán indokolatlan, azaz gyári hibás, ha jól rémlik.
#77605 PitLee
Ez mondjuk várható volt, hogy az R19 nélkül nem tud öntartásba menni, viszont ebből az is következik, hogy onnan kapta az akaratlan bekapcsoló jelet is. Ami elvileg lehetetlen, ha nem kap tápot az egész. Ezt kellene lekövetni mérésekkel, hogy miért áll elő olyan feszültség, ami nem is jöhetne sehonnan, normális esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest