- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
atesss #73780 üzenetére
Nem akartam nagyon belemenni a részletekbe, de, akkor kezdem Ádámtól és Évától, hogy tudjátok miről is van szó.
Van egy rohadt nagy helység, amiben 3 fázisra vannak elosztva a fényforrások. 2 ajtó mind a két ajtó mellett 1-1 váltókapcsoló, ami teljes funkciójában üzemel, egyikkel fel, akkor a másikon simán le tudod kapcsolni. (Pontosabban a mágneskapcsolót kapcsolgatod, ami pedig kapcsolgatja a 3 fázist.)
Na most van olyan, hogy valaki ebből a helységből vagy fel vagy le távozik, ergo nem a 2 meglévő ajtó egyikén megy ki, ezért vetődött fel a távirányíthatóság, mint kérdés.A megtáplálás, mint mondtam nem gond, alu szekrényben ott a folyamatos áram bármit rá tudok tenni. 1, nagyon max 2 embernél lenne távirányító, napi szinten maximum párszor lenne kapcsolgatva a távirányítóval, szóval nem feltétlen kell ipari, inkább otthoni kisüzemi, teljesen nem vagyok otthon a szintekben.
Hatótáv mondjuk 20 méter max, esetleg egy vékony falat / ajtót vigyen át, ki tudja mi lesz még később...
A mikorra kellene, hát tegnapra, de, ha meggyőző az ár különbség, és ajánljátok is hálózati áramra a kínai cuccot, akkor képesek vagyunk kivárni, addig sétálgatnak, mint, ahogy eddig is.
Jó lenne azért 1-2 hazai forrás is esetleg, de jöhet kínai is mellé.Remélem mindent leírtam, ha maradt szürke folt, akkor szólj(atok).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest