- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szab02
aktív tag
válasz
DuplaZso #7076 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget utána nézek, amit kicsit észhez térek (lehet csak két nap múlva
)
Szóval sajnos még nem volt időm, épp megkeztem a 3-12 órárás éjjelemetSzóval elég hulla vagyok!
"az erőlködő az antenna közepén elhelyezett, matricázott dobozkában van, ide kell felkolbászolnia a 10-20V körüli delejnek" - erre viszont tisztán emlékszem, hogy ide nem kolbászol
csak 6V ami elkezd csökkeni! Viszont ami fura, hogy a "távtáplálás" máik erősítőn működött! Ha lesz időm kipróbálom fordítva is, csak ugye a szomszédot sem lehet állandóan elérni..
Jelentkezem majd, hogy mi a fejlemény, aztán kiabálok! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fűnyíró topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!