- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
darvinya #60148 üzenetére
SENA 10S gyári adatlap. BlueTooth technológia, 1600 m hatótáv (alföldön, szélcsendben, minden külső zavaró tényező nélkül. Valójában olyan 900-1000m 90 km/h tempónál, személyautók "felett". A falak, sziklák, betonkerítések esetén hamar szakad)
iOS és Android is tiltja a felvételt alapból. Bármikor letölthető hozzá program, illetve Androidon a custom FW (legyen az akár gyártói) tartalmazhat akármit.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
darvinya #60148 üzenetére
Vanilla Android-ban tiltotta a Google személyiségi jogokra hivatkozva már Gingerbread óta.
Lehet egyes gyártók ezt felülbírálják, kivételek mindig vannak.BT intercom. Nem igazán tárgyalják mivel érik el a nagy hatótávot.
Egyes források szerint a BT technológia van kitolva jelentősen, más források szerint hibrid technika mely vmilyen egyéb frekvenciájú digitális rádióadással üzemel két ilyen készülék között.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest