- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #59824 üzenetére
Szia, elő tőrténet csak annyit tudok hogy működőképes volt amíg a haverhoz nem került ő bedugta a konnektbe majd kipróbálta egy Dupla hangtecnkikával, sikeresen meg is szólalt majd egyre jobban halkult el, és kampec nem lehetet be kapcsolni.... meg kaptam ajándékba, szétszedtem láttam hogy az eggyik bizti ki van lőve ez volt a 630mA-es, a többi rendben volt de, inkább vettem újjakat bele, illetve a kábele egy régi 3 villás dugó volt ezt kicseréltem egy tápkábelre. A tápkábel piros drótjánál látható a forrasztás alatt egy feket folt, nos ez már alapból ott volt gondolom ez már lehett javítva vagy nem tom.
Megpróbáljak akkor a 240-esbe egyet?! illetve még az a kérdésem hogy speciál 630mA esem már nincs itthon, mennyire fontos ugyan akkorát bele tenni vagy mehet nagyobb teljesítményű is?! Vagy itt ezt nem szabad kivitelezni?!
Thanks.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest