- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lompos48 #57992 üzenetére
Ok, de ha felmerül a nagyobb feszültségigény, miért nem használ a kolléga pl. BD249C-t, 2-300 forintos tétel, és garantáltan 100V a feszültségtűrése. Inkább mint a szerencsétlen 3055-öt halálközeli állapotba hozni.
Valamint, ha jól olvastam, valami végfokba lesz, ott még a hangszóró is visszarugdos, és könnyen bekövetkezhet a teljesen kihegyezett üzemben egy átütés, én régebben többször javítottam ilyen végfokokat, minden maximumra kicentizve, hogy minél nagyobbat szóljon, és egy részeg házibuli után (amikor ugye mindenki csak egy kicsit tekerte feljebb a hangerőt..), a tulajok "értetlenkedve" álltak a kimúlt végfokok felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest