Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fgabor87
tag
válasz

Lompos48

üzenetére
						Köszönöm a válaszokat.
Akkor elég a 100nF-os? Nincs előnye a nagyobbnak?Igen, ez a bemenő ág, közben már rájöttem, elvileg 8-24V-ig bármit rá lehet kötni, nekem egy 12V-os tápom van hozzá. Tehát akkor ideálisan 24V fölötti kondi kéne.
Találtam itthon egyet, szintén 104-es felirattal egy régi antenna erősítőbe. Csak az a baj, hogy nem tudom hány volt-os.

Meg egy másikat is, az egy picit máshogy néz ki, nem szabályos kör alakú, inkább téglalap, és fényes a felülete. Miben különbözik attól, ami szabályos kör alakú, és matt a felülete? 104K 5vD a felirata. Ez 5V-ot jelentene?Elvileg elég kell hogy legyen a 140mA, mert az erősítő adatlapján az van, hogy 22mA, bár az is, hogy feszültségtartomány 5-24V. Akkor a 22mA az lehet, hogy a 24V-ra vonatkozik, akkor az 528mW. Ha az én 5V-ommal számolunk az 105mA, tehát belefér. Ha jól gondolkodtam.

- 

Kernel
nagyúr
válasz

Lompos48

üzenetére
						Olyan szempontból működött már, az antennaerősítők többnyire beérik ennyivel, egyébként a másik topikból lett ide átirányítva a téma, itt voltak róla további részletek:
http://prohardver.hu/tema/mindig_tv_mindenhol_digitalis_teve_www_mindigtv_hu/hsz_9251-9300.html

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen monitort vegyek?
 - BestBuy topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold