- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
nah mester.
ahogy van az adatalpon úgy raktam mindent meg amit mondtál h 22kΩ-ost cseéljek le 100-asra megtettem így öszeraktam.
külön-külön raktam tápra ha csak a - tára tetem akkor zúgott ha csak a +-ra akkor kinyomta a membránt ha mindkettő akkor kinyomta a mmembránt. de mint kiderült szar az egyik akku ha rövidre zárom akkor lead kemény 0,33A-t szal kuka. holnap kikapom robiból a zakkut és megnézem azzal. most kipróbáltam úgy h egyik ág az akkutöltő 14,4V-al amásik az akku. így meg csak zúg(akkutöltő miatt) de hang nem jön belőle. és nme tom miért?
átlestem a kapcsolást és minden jónak tűnik.
táp az persze +/-11-12V akkuk állapotától függően
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Plazma TV topic
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest