- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
erikke17 #24647 üzenetére
Érdekes móka ez. Szinte azt mondanám hogy minden szekér sajátos egyéniség, ha nem lenne ez egy kicsit misztikus. Kollégámmal egyforma a járgány ráadásul majdnem ikrek, 4 hónap a korkülönbség. Neki rendszeresen félévenként cserélni kell a jobboldali reflektorizzót. Az enyémben nem hajlandó megélni a belső világítás szofitája, kb.havonta cserélem. Neki még eredeti a fűtőmotor, az enyémben elektronikahiba miatt már a harmadik példány fújja a meleget. Mielőtt bárki felhördülne, javíthatatlanul kemény műgyanta réteg védi a vastagréteg áramkörű(egyedi gyártmány) vezérlőt, ami egy 50A-es darlingtonokból álló végfokot hajt meg. Ő 3 évente cserél akkut, a második indítómotort eszi. Az enyémben 4 év után behalt a FIAMM, azóta (6éve) egy Jászakku márkájú erőforrás teszi a dolgát az eredeti indítómotorral. Igaz, a "gondozásmentes" FIAMM akkut felboncoltam és megállapítottam hogy a halál oka végletes kiszáradás. Ennekutána a szintén gondozásmentes Jászakkuról letépdestem a gátló tényezőket, és az azóta hozzáférhető celladugókon keresztül időnként megitatom kicsi desztvízzel. Szereti nagyon! Még egy érdekesség. Pár hete kiégett az egyik reflektorom. Párban vettem kettőt gondoltam jó lesz tartaléknak. Mit ad isten, másnap megadta magát a másik is. Mondom én hogy UFO!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged