- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Leválasztó trafóban, mekkora a legkisebb teljesítmény méret amivel használhatnám?
Erre nem tudok válaszolni. Gőzöm nincs üresjárati fogyasztásáról, de arról se, hogy miket szándékozol vele táplálni.
Nem értem miért ragaszkodsz annyira a leválasztó trafóhoz. Ezzel így is nagyszerűen lehet kísérletezni kicsit jobban odafigyelve. Ha pedig a kísérleteid/próbáid sikerülnek, úgyis kicseréled egy "becsületes" trafóval, amit aszerint választasz meg/készít(tet)sz el, ahogy a toroidodat használtad.Találtam ma egy érdekes szerkezet, használhatnám ezt leválasztó trafónak?
Mire jó ez, olyan mint egy szünetmentes?Ez egy úgynevezett váltóáramú stabilizátor. Akkor használták, amikor a hálózati fesz. még nagyon ingadozott és erre a fekete-fehér TVk nagyon kényesek voltak. Nem szünetmentes, csak addig van kimenete, amíg bemenete is van.
Mivel 250VA-esnek hirdetik, valószínű valami olyan trafó lehet benne. Az ellenben - tudomásom szerint - egy speciálisabb cucc, mert ha ez egy "ferrorezonáns stabilizátor", amilyeneket én ismerek, akkor annak vasmagja meg tekercsei is másképp vannak kiképezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold