- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDL
őstag
Most akkor mindenhova vigyen egy komoly vásárló egy jóminőségü hangfalszettet meg ilyesmit és fatya műszereket és mérje le pontosan pl a murányiban?
Vajon a hangfalszettel mit tudsz a kinézett cuccon értékelhetően lemérni?? Mi az, hogy jó minőségű? Meg az, hogy pontosan?
Azóval lehet hülyeséget beszélni (én is szoktam), de a vicc után illik vmilyen ''szmájlit''-t tenni, különben vki komolyan veszi és/vagy csúnyát gondol az ember fiáról/lányáról (nem kívánt rész törlendő).
Üdv: DDL
[Szerkesztve] -
stol
addikt
Normális hangtechnikai boltokban, külön hangszigetelt szoba van kialakításra, a meghallgatáshoz, és normális hangfalakkal.
Megvétel előtt, még akár szinuszjellel is megzavarhatod a véget.
Miért ne vizsgálhatnám le normális boltban?
Nem TESCO-ban, METRO-ban, és MMarkt-ban kell hangcuccot venni!
Akkor, pl. auto végek teljesítményéhez, mit szólsz? -
Csaba_20_
őstag
Kijavítottalak, mert leírtam a helyes számolásokat is és elmondtam, hogy amit te számoltál az nélkülöz minden szakmai alapot. Ha ezt nem látod, nem látod. Nem tudok rajtad segíteni.
djyuri írta:
Most akkor mindenhova vigyen egy komoly vásárló egy jóminőségü hangfalszettet meg ilyesmit és fatya műszereket és mérje le pontosan pl a murányiban?
Vagy bízzon a megadott RMS értékekben?
Ez a kérdés irreleváns a téma szempontjából. Az eszközökre ráírt értékek valóságtartalma más lapra tartozik mint az, hogy hogyan kell helyesen számolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged