Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
Tomi_Sci #13370 üzenetére
szia! ha van weller-ed, érdemes lenne annak a felújításán gondolkodni... a törött vezeték, döglődő fűtőbetét, szétment hegy mind cserélhető... kevesebbért mint amennyiért egy noname de használható szettet kapsz...
én otthon egy olyan wellert használok, amit 27 éves létemre bácsinak szólíthatok, és amióta az eszemet tudom, nem volt benne hegy cserélve - szóval a tartósságukkal nincsen baj, max reszelővel lehet tönkretenni
lehet van olyan weller típus ami mégsem éri meg a ráköltést, de ha beírod a típusát ide, akkor talán a guruk meg tudják mondani hogy érdemes e vele foglalkozni, ill hogy mire lehet számítani árban
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Tomi_Sci #13370 üzenetére
Abszolút Weller "hívő" vagyok, bár árban el vannak eléggé szállva. Ajánlatot nem teszek, mert nem ismerem a piacotokat. Majd lesz biztos kolléga, aki kompetensen megteszi helyettem.
cinre gyanakodtam amikor csökkent a használhatóság - ugyanis márkát váltottam
Erre is lehet/kell figyelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest