Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Lompos48
üzenetére
"Tud valaki olyan szerkezetről vagy leírásról ami a rádiós mozgásérzékelőkkel kapcsolatos?
Első mondat ijesztő, az ember azt gondolná, hogy olyasmit keresel, ami rádióhullámokkal érzékel mozgást"
Én az elmúlt pár évtizedből emlékszem, hogy olvastam olyan konstrukciós megoldást, amikor egy zeneszerkezet annak megfelelő hangot adott ki, hogy milyen mozgásokat végzett egy ember a közelében. A működési elve Antenna, rádióhullámok, elhangolódás,....
Arra már nem emlékszem, hogy az Ezermester, Hobbi Elektronika, Rádiótechnika közül melyik lehetett.A fémkeresők rádióhullámokkal működnek, csak ott a kincs egy helyben van, a tekercsantennát kell mozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Steam Deck
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold