- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maverick_ss
csendes tag
válasz
Zizi123 #3435 üzenetére
Én is felraktam az L1103-ast (55A7500F) de ahogy nezem, rosszabb mint az elozo. Az a problema hogy nem figyeltem melyik volt az elozo szoftver rajta ( valami 700 valamennyi remlik, most banom hogy nem irtam le). Az L1103-al, a media stream lefagy gyakrabban mint elozoleg (szinte mar 1 vagy 2 video utan lefagy, semmilyen uzenettel, csak fekete kep; hosszabb Power es/vagy Exit gomb nyomasra eszre ter, de hogy rendesen mukodjon kell egy ki/bekapcsolas is), es a Youtube alkalmazas is lefagyott, ami eddig nem fordult elo. Meg maga a TV is mintha lassabb lenne, de ezt meg figyelem. Tobbi funkciot nem probaltam, nem is szoktam hasznalni.
Es elozo szoftver listat se talaltam sehol a neten, hatha latva az elozo verziokat rajovok hogy mi volt az L1103-as elott es tudnak downgrade-et csinalni ... :(
Media stream: kabeles halozaton keresztul, WIN10-es geprol, 720p es 1080p video, max file meret: 4,5 GB, MKV file. -
szeva000
addikt
válasz
Zizi123 #3435 üzenetére
Na, feltoltam a 1103-at, ez még rosszabb, mint a 1008
. Megpróbáltam nagy lendülettel megint.....na majd most bizta menni fog a NAS-ról egy UHD HDR
. hát jah... úgy befagyott az egész, hogy csak egy fekete háttér volt. totál áramtalanítanom kellett a tv-t, utána nagy nehezen elindult. Természetesen nem is megy még az 1080 HDR se nagyon, nemhogy valami nagyobb. Érezhetően lassabb is emellett a szoftver. Majd még a színekre ránézek, a 1008 legalább rendben volt ebben.
Ezért kár volt feltennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest