Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Elég furcsán fogod fel a dolgokat, meg persze muszáj volt a politikai nézeteid is becsempészni. Kíváncsi lennék, ha valami kedvenc pártod lenne hatalmon, akkor is "agyarországoznál" és elrettentő példákat emelnél ki közülük?
Miért gondolják egyesek, hogy más is kíváncsi az ő politikai köpködéseire, amikor nem is az a téma? Ja, a hely szelleme jó neked, engem fognak törölni, nem téged.
Holott ennek az ügynek semmi köze a politikához, szimplán bűnügy. Azon belül is szándékos bűncselekmény.
Az ittas vezetés is szándékos, ebben talán nehezebb okosnak lenni, mert a jog enyhébben ítéli meg, mivel az ember nem akart szándékosan ölni, csak "így sikerült". Nyilván ez is nehezen tolerálható, miközben normális gondolkodású ember nem is mer ilyen állapotban kormány mögé ülni. (Egyszer én kerékpárral kipróbáltam, kicsit túlnyomtam. Fejem hátrafordítom jobbra, fordult vele a kormány is, nekimentem egy korlátnak. Tanulságos volt.)
Akit te ilyen hevesen védelmedbe vettél, a rövid leírás alapján is egy végtelen jellemtelen figura benyomását kelti. Sokan utálják / utáljuk az ilyeneket, nem kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi