- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mint irtam egy új 1-2 éves gépen ott ahol azért ért is valamit az ember a dologhoz még akár lehet is jó.
Más kérdés, hogy mi, én, sokan úgy vagyunk vele, hogy aminek nem kell ott lenni az ne legyen ott.
De itt nem is rólam volt szó.
Az "egyszerű" "vidéki" felhasználó régi masináján kell bolond biztos csodát varázsolni ahhoz nagyon nem partner az out of box 10 (persze ha szempont, hogy ne kelljen naponta, hetente menni hozzá).
Lehet mondani, hogy vegyen x100k-ért vasat, tanulja meg, vegyen enterprise-t, használjon linuxot és még sok sok okosságot. Vagy kis cégnél ahol az előzőek szintén nem opció (meg a win szerver se a vas ára és a szoftver licenc ára miatt se).
Szóval ezt az egész kicsit összetettebb, nem csupán fekete vagy fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bloodborne (PS4)
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest