Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Én kinőtem abból a korból, hogy órákat reszeljek a gépen, hogy használni tudjam. "
Ezzel mondjuk éppen nem értek egyet, mert pl. Debianban ha előre megírsz egy scriptet és telepítés után elindítod, akkor mindent automatikusan letölt/installál/beállít meg fel is frissít neked a terminál. Windowsban van-e ilyen? A Linux telepítése sem olyan már, mint régen volt, hallottam rémtörténeteket. 10 perc alatt (se) feltelepít a Debian grafikus környezetben (!), lefuttatod a saját scriptedet, meg beállítod magadnak az asztali környezetet, a böngészőt, ésatöbbi. 0,5 - 1 óra (!). Nekem legalábbis nem hinném, hogy több.
A Windows Update már egész jó lett, mert a drivereket felfrissíti (amit elsőnek le is kell nála tiltani, hogy ne akarja a videókártya drivert frissíteni, mert csak elb*sz valamit), de a külső programokat nyomogathatod egyesével, plusz telepítés után azért azt is be kell állítani. Nekem ne mondja senki, hogy felnyom egy új Win10 installt és lehet menni. Nálam első a biztonsági beállítások, mert tudva lévő, hogy a Windows egy virtuális céltábla, a Defender meg vagy megfogja a dolgokat, vagy nem. Plusz tegyél fel egy másik féltől származó tűzfalat/antivírust, ami megint leszopja a rendszered meg az adataidat is. Aztán ki kell kapcsolgatni a felesleges értesítéseket, a telemetriát, a teljesítményt beállítani, frissíteni az áruházas szoftvereket (ha akarod, Én amúgy egyiket sem használtam, pedig a Fényképek még tetszett is). Utána még a Bloatboxot meg az O&O Shutupot is elindítom, bár az utóbbit felesleges, mert a telemetriát minden frissítés után visszakapcsolja (ravasz, majd megunom egyszer, úgy vannak vele).
Meg még ami nem jutott eszembe. Szóval igen, aki professzionális programokkal dolgozik, pl. AutoCAD, Microsoft Office, Photoshop, vagy eSportol, annak ott a Windows, minden másra jó a Linux. Bár megjegyzem, utóbbi időkben az open-source videókártya driverek is nagyon jók, simán játszható egy rakás játék Linuxon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest