Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
ez akár egy amerikai vígjáték alapsztorija is lehetne:
Szép verőfényes nyári nap volt, a tenger és az ég kék volt, a fű meg szárított... Jason egy 'rossz minőségű' cigaretta elszívása utána meghallgatta A felvételt, otthon, egyedül...
noss, nem tudom, egyedüli bajforrás csak az lehet szerintem ha közben megzavarnak, az minimum baromi idegesitő. -
GombócArtúr
senior tag
kezdeném én a sort:
Állok egy sötét lepusztult hosszú folyosón, jobbra balra ajtók vannak végig, csak ajtók... a távolban szürke köd, de az ajtók folytatódnak tovább. Sötétzöld a szín, a padló pedig kő. Mintha valamikor egy fürdő lett volna, és az öltözőkabinok közt lennék. Nem birok megmozdulni, csak látom a lábamat, szőrős vékony, erős láb, és mezitláb állok. Megkérdezem hogy mennyi az idő, és milyen évet írunk: 1952. június 17 13:28 perc. bármennyire szeretnék nem birok megmozdulni és több infformációhoz jutni, csak állok egy helyben és nem jól érzem magam itt...
bejött egy másik kép is egy kicsit, ez régebben lehetett, talán 20as 30as évek (nem tudom miért, csak így éreztem) ülök egy rácsos ágyban és anyám nem szeret engem, és rosszul esik tudni.
A gyakorlat végén, amikor ''ki kellett jönni'' meg rámjött a nevetés, nemtom miért. -
GombócArtúr
senior tag
''FIGYELEM! Csak saját felelősségedre hallgasd végig a felvételt!
Kedves Kalandor!
Talán életed meghatározó élménye vár Rád, talán csak 40 perc pihenés.
Fontos, hogy ne legyenek különleges elvárásaid.
A regressziós hipnózis segítségével felidézheted, újra átélheted egy előző életed
jeleneteit.
Ha elsőre nem sikerül, ne keseredj el, lehet, hogy csak nem lazultál el eléggé,
vagy a körülmények nem voltak megfelelőek. A legjobb, ha kényelmesen, háton fekve
hallgatod a szöveget, egy besötétített szobában. Fontos a csend, és az, hogy senki
se zavarjon meg.
A szöveg az Édesvíz kiadó gondozásában megjelent ''Visszatérés'' című könyvből való,
annak egy kicsit módosított (javított) változata. Persze a legtökéletesebb az, ha
valaki, akiben teljesen megbízol, felolvassa a szöveget, mert az sokkal rugalmasabb
(a rögzített szöveg nincs arra felkészítve, hogy ha pl. a ''Látsz magad körül embereket?''
kérdésre a válasz ''nem'' - ilyenkor felesleges többek között a ruhájuk felől érdeklődni.)
Van, aki hihetetlen, csodálatos dolgokat él át, van aki úgy érzi kilép a testéből és
pár percig felette lebeg, és van aki egyszerűen elalszik, és alaposan kipiheni magát.
Kíváncsi vagyok, Te mit láttál, hol jártál.
Ha van kedved, kérlek írd meg!
hervai@freemail.hu''
Találtam, az interneten... kipróbáltam és nekem működött! Akinek van kedve próbálja ki, megoszthatnánk az élményeket.
Még nem hallottam felvételt, ahol így ellazítanak, két alkalommal el is aludtam rajta, talán nem a legjobb éjjel csinálni, de legalább altatónak is frankó
itt letölthető:
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én mondtam! arra mindenképp tökjó. Éjjel kár próbálkozni (fekve) úgyis bealvás a vége.