Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Engem nagyon nagyon sok év után kapott el az érzés újra, hogy játszak a gépen. Legalább 10 év úgy elment, de lehet 20 is, hogy egyáltalán nem játszottam, de semmit.
Ismernek itt már sokan... De még tavaj találkoztam először Youtube videókban a Derail Valley nevű vonatszimulátor játékkal. Igazából grafikailag meg sokmindenben hiányos, bár éppen holnap jön egy bazi nagy frissítés hozzá. Na az a játék, egyszer le tudtam tölteni valahonnan. Hát megfogott, mint Jancsi Juliskát. Azóta visszahozta bennem a játék kedvet. És gépem is van hozzá és néha időm és kedvem is. Így mondjuk szerencsésnek érzem magam.Utóiradt az MSI noti ment vissza mert elkezdett akadozni még BIOS alatt is, egy Nitro V15 AMD változat lett helyette. Írok róla nemsoká. Lehet röhögni jönni.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Íme az új Android Auto!
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB