Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• makos0078

tag

válasz Tigerclaw #3403 üzenetére

Ha már szóba került a gépem, akkor a nagytesója, az iWELD PocketMIG 240 DP XL rohadt jó áron van a timarszerszam-nál. Ott a kuponkód hozzá, 256 ezresért a tiéd. Ha az arukereso-n megnézed az árdiagramot, akkor látni fogod, hogy “bagóért” van most.

Szinergikus, (dupla) impulzus, 15 kg huzaldob, dupla görgős. Kifutó gép, mint az én 235 DP-m.
    Nem egérmozis (LCD), mint az újak, de bazi nagy karakteres kijelzője van. A menüben navigálást szokni kell, de az első 5-10 perc után összeáll a kép. 😀 A kezelésit olvasd el, ha esetleg gondolkodsz benne. Apropó, van rajta 100% manuális fogyós mód is, ami sok új gépen nincs. Okos venti, csak MMA/TIG módban megy mindig. Hátrány (már akinek), hogy 0,6 tömör huzalhoz nincs szinergikus programja, porbeles meg szintén nincs. Manuálban persze lehet ezeket is.
    Hosszú törpölés után (4 gép volt versenyben) döntöttem mellette. A legszélesebb határok között állíthatók a paraméterei.
    Sherman Digimig 200 Pulse-ra keresgélve a YouTube-on találsz róla videókat, hogy milyen minőségben dolgozik. Pl.: https://youtu.be/Yp23P2L86lY?si=_Pnw7pIFqOZjUZ79
    Sajna az enyémmel még csak MMA-ban tudtam bohóckodni 1 órát, pedig a kevertgáz meg a kocsija is megvan már.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés