- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
En válaszolok, de nem fog tetszeni:
En személy szerint kiraktam az utcara egy ilyen heggesztot mert annyira silány a minősége. NEM állítom, hogy En vagyok a heggesztes csimborasszója, de NEM tudtam értelmes varratot készíteni vele, pedig a tobbivel siman ment(MIG hagyomanyos vedobevonatos).
Pajzs teren egy jo fejpajzs segit foleg ha automata, TUDOM sokba kerul(kb 20E ft korul mozoghat ha Ausztraliaban ennyiert megkaphatom akkor ott sem lehet dragabb), de a legnagyobb baj amit irtal a kismegszakitorol. Mert nem az a baj hogy 10A-os hanem az a teny amit ved(vezetek a falba). Akkora lehet a feszultseg eses ami mar magaban limitalo tenyezo, erre jon maga a teljesitmeny hianya...Ha ilyen koromenyek kozott akarsz tanulni az nagyon kemeny es fajdalmas lesz, HIDD el.
Arra osztonoznelek probalj meg bekereckedni a volt TSZ-be(nemtom merre lakol) es ha megkered az uj tulajt hogy ez lenne a szived vagya lehet meg segit is, de lehet eleg a "karbantartokkal" beszelgetni egy kis varratkesziteshez. Egy rendes helyen ahol megvan a hatter, egy jo oreg dinamoval is olyan szepeket lehet heggeszteni akar egy kezdonek is, hogy megjon egybol a kedv
Es ez a legfontosabb
A tobbi gyakorlas meg hat ahogy irtad megvan a "Hatter"Sok sikert es sok boldog Varrot km-t kivanok
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Mobile
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Tencent lehet a Highguard titkos fő pénzügyi támogatója
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Smart home kiarusitas
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest