- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Gyöször #3175 üzenetére
Ne is mond , úgy felmentek az alkatrész árak , mintha , aranyat , gyémántot meg ki tudja , hogy mit termelnénk , de nem , kukoricát , búzát , repcét termelünk amit idáig röhej árba vették meg ( most hogy már nincs olajos repce , napraforgó , most ment az ára a menyekbe
, kétszáz tíz , húsz Ft kilója , idáig amikor megtermett és oda adtuk 130-40 Ft volt ) ! Én ( mi ) még az öreg gépeket megjavitjuk de aki belement az új teknilógiába ők veszik az új alkatrészt és jön a szakszervíz ( hát azok is oda adnak minden számot az órabérhez , sőt a kiszállás is egy nagy összeg) ! Ha már így bele mentem
ismerős aránylag öreg JD traktor 20 + éves , 170 lovas , a kipufogó komplett szét égett ( már a hegesztés hegesztés hátán sem tartotta össze , kérték több hejröl ár ajánlatot a legolcsóbb 1780$ , könyörgöm elhiszem , hogy dupla falú , körbe rács és szép fekete , de akkor is egy kipufogó ami lemezből van , de nem volt mit tenni megvették
Az öreg 250 es Rába Steigeren pár éve cseréltem maga a hosszú cső a könyökkel 25000 Ft volt , a vége ami komoly anyag ( kibír 2-3 csövet ) és rajta van a záró kupak amit a kiömlő füst
nyit ki az egy húszas volt , de biztos most az is drágább de messze jár a JD-től !! Még egy napra valóm van szántani , de holnapra esőt jósolnak ami kell is nagyon !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest