Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Nem csak hátlapot, de egy agyvérzést is kioldhatsz, mint achievement. Pláne, ha nincsenek még meg a jobb lapok. A LoE nem annyira vészes az utolsó szárnyat leszámítva. A BRM és NAXX esetében pedig vannak bossok ahol órákon át tépheti az ember a haját.
Más: Hihetetlen mennyire OP a Midrange és Secret paladin. Nincs olyan deck ami hardcounter lenne rá. Freeze mage-el talán van ellene esély, de ha ott nem jön időben board freeze akkor WP.
Ma mentem Priest-el párat telóról, ameddig vártam a mozira. Hát nevetséges volt, kétszer egymás után 2 mid paladin. Az Elsőnél elloptam Sylvit és Tiriont Entombbal és még ígyis kikaptam. Az Esport Knight szült egy másodikat azzal pedig már nem tudtam mit kezdeni. Pedig elcsattant a meccsen 1 Holy Nova, 1 Chillmaw és 1 Lightbomb. Egyszerűen röhejes volt. Természetesen mind a két esetben jól kezdtek és Turn 3-ban tolták ki coinnal a FalseSilver-t amivel leszedték a tempo lapjaimat.
Az elsőnél a Curatorból kaptam egy Old Sneeds-et, amire jött instant bagoly. Az ilyen fos ellen nem lehet mit csinálni. Ha meg netán bepróbálkozok 1 Fagyival holt biztos, hogy CW jön azonnal.
Nem tudom mivel menjek, mert nekem ez a face shaman nem adja. Valahogy mindig szarul jön ki az overload. Valszeg én nem tudok vele játszani, mert még szinte semennyit nem játszottam a kaszttal. Előző szezonban tök jól ment a midrange druid, most viszont 10-15 -ös lose streak-ek mennek vele csak. Pedig még a két raptort is beraktam...
Most kipróbálom majd holnap az új Entomb Control Priest, most ebben van minden reményem. Csak itt meg fél órás meccseim lesznek folyamatosan...
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
szilva01
őstag
darkrock: Én most kezdtem el hősiesen végigvinni a naxot. Lehet nem is annyira fontos az a hátlap...
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
-
micafighter
nagyúr
Hála a ranked reset rendszernek, hiába voltál évekig minden hónapban legend, 2 hónap kihagyás után kezdheted rank 25ről a laddert
Nem azt mondom hogy ne legyen reset, de abbol is látszik amit irtál, hogy a jelenlegi reset feleslegesen baromi nagy, és leginkább a casual játékosok szivják a levét. De ennek a nagy resetnek köszönhető az is hogy a rank 5 minden honapban grind fest.
Más: Barnes value [link] A többi se rossz amugy, érdemes az elejétől nézni
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Sámánoknál megengedett arénában a constructed pakli is nem tudtad?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
NyxNyxNyx
addikt
Az mondjuk FeelsGoodMan, mikor az egyik legjobb opener ellen ilyen jól le tudsz tradelni a minionjaiddal.
feri1014: Meghallotta anno az anouncementet, hogy gyengítenek valamit a mage-en, úgyhogy tartogatta.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
grizlisandor
veterán
Csütörtökönként új Tavern Brawl, amiért mindig jár egy pack.
Ha venni akarsz, akkor a 2021 kiadott kiegek( Forged in the Barrens, United in Stormwind, és Fractured in Alterac Valley) packjai közül vegyél, azok majd 2 év múlva rotálnak.
Csinálod a questeket, érdemes betárazni kettőt, minden nap ad egy újat és úgy cserélgetni a questeket, hogy 1000 xpt adót csináld meg. Heti questek, 3 db nagyobb xpt adók, ezeket is cserélheted, kivéve a "play 5 ranked... ".AV event van, mind2 frakciónak van egy legendary lapja, amit választasz. Elég pontot gyűjtesz, akkor az event végén megkapod a másik a legendaryt.
Délután dobok linkeket, melóhelyről nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest