Új hozzászólás Aktív témák

• Ban_Dee

csendes tag

válasz #54715584 #174 üzenetére

Egye fene, tőlem jó lenne egy sima sztereo hang + DVD képminőség is... Csak ne analóg zsizsikparádé legyen.
    Ja, UPC suxxx - egyszer kihívtam a szerelőiket hogy szar az adás, alig láthatóan, de idegesítően csíkozta a képet. Tudod, mint a csepegő víz: alig észrevehető, de ha egyszer észrevetted, halálra idegesít. Na, szerelő először kijelentette, hogy a falba húzott koax miatt lesz, mert mindig az a hibás.
    Mondom neki, hogy nehommá' mert egy éve sincs hogy behúzták a kábeleket, profik, profi anyagot. (Figyeltem a kezüket :DDD )
    Fogják, lakásba bejővő pontnál rákötik a saját drótjukat - megmérik, azzal jó.
    Megmérik a falban lévővel, azzal is pont ugyanolyan (pedig több csatlakozáson ment át a jel, minimum plusz egy a fali aljzatnál...)
    Erre kitalálták, hogy akkor biztos a tuner szar, mert nekik a műszer azt mutatja, hogy megvan az előrírt 43 dB. Mondjuk nem tudom, nekem az kevésnek tűnt, de láttam, hogy tök felesleges velük vitázni, annyira idióták.
    Az érdekes: apósnak más TV-n, másik kerületben pont ugyanazt a hibát látni a TV adásban - egyetlen közös pont a szolgáltató...

Új hozzászólás Aktív témák