Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
killer
tag
Köszi szépen.
A reggel 7 órát elvből kihagytam és csak röhögni tudok, mikor a diszpécser telszámokat emlegetik... Akkor veszik fel, ha kedvük van. Általában nincs.
Az ADSL azért nem jó, mert nagyon kevés. Alapvetően non-stop grafikai stúdiós (kicsiben) dolgora vagyok berendezkedve és neten jönnek a nagyobbnál nagyobb anyagok (ftp server). 768 kbittel húzni már elég, de 128cal feltölteni... Árban pedig ott van, mint egy server hosting és egy sima ADSL. Röhej. Az meg gondolom egyértelmű, hogy nincs havi millám egy normális kapcsolatra :)
Egyébként az lesz, amit mondtál, azaz '''nagy nevű'' céghez fog utazni a server. Megint rossz oldalán voltam a f...nak... :(
Ja, a gépben ''csak'' leégett egy vinyó. Nyilván nem a szolgáltató hibája, de elég vicces, hogy 11 órával a baleset után tudok hozzáférni a géphez, valamint, hogy ha hétvégén történt volna a dolog, akkor ki sem merem mondani, hogy több nap...
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Sorozatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest