- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
killer
tag
Köszi szépen.
A reggel 7 órát elvből kihagytam és csak röhögni tudok, mikor a diszpécser telszámokat emlegetik... Akkor veszik fel, ha kedvük van. Általában nincs.
Az ADSL azért nem jó, mert nagyon kevés. Alapvetően non-stop grafikai stúdiós (kicsiben) dolgora vagyok berendezkedve és neten jönnek a nagyobbnál nagyobb anyagok (ftp server). 768 kbittel húzni már elég, de 128cal feltölteni... Árban pedig ott van, mint egy server hosting és egy sima ADSL. Röhej. Az meg gondolom egyértelmű, hogy nincs havi millám egy normális kapcsolatra :)
Egyébként az lesz, amit mondtál, azaz '''nagy nevű'' céghez fog utazni a server. Megint rossz oldalán voltam a f...nak... :(
Ja, a gépben ''csak'' leégett egy vinyó. Nyilván nem a szolgáltató hibája, de elég vicces, hogy 11 órával a baleset után tudok hozzáférni a géphez, valamint, hogy ha hétvégén történt volna a dolog, akkor ki sem merem mondani, hogy több nap...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Byintek Love U14 Projektor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest