- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
válasz
King Unique #50256 üzenetére
Igen elolvastam. Nem részleteztem mindent. Nem írtam ki külön, hogy az is belesült. Egyébként egy adatai nagy részét veszthető 320-as WD laptopvinyóról van szó amire a w7 gond nélkül felment és működött. Mivel nem költenék rá és az asztali gép úgyis megy állandóan, így ha van olyan progi amivel akár csak részlegesen is, a hibás részeket vagy legalább azok nagyobb részét egy nem használt partícióba foglalva használhatóvá tehetem a vinyót akkor eljátszom vele. Azért nem írtam egyből részletesen le mindent mert amikor részletesen írva kértem segítséget, nem szokott érkezni. Gondolom mert nem szeretnek litániát olvasni az emberek.
Köszönöm a türelmedet és a segítségedet. A hdd regenerátort még megpróbálom.
Józsi -
macssessz
tag
válasz
King Unique #50254 üzenetére
A HDS csak tesztelni tud tudtommal. A Win cskdsk-je meg nem megy végíg mert javítani akarja amit nem tud megcsinálni ezért belefagy.
Olyan progi kéne ami írás hiba után megjelöli és kizárja a szektort. Annó volt ilyen, csak mivel régen volt nagyon már nem emlékszem a nevére. Még akkor volt amikor a 750MB-os vinyóval küzdöttünk. Kb. 95-96-ban lehetett? Már nem emlékszem. Most sata vinyóhoz kéne ilyen. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Milyen progival lehetne egy vinyón megkeresni és kizárni a hibás részeket? Jó régen volt ilyen, de nem emlékszem a nevére és akkor még a sata sem volt még kitalálva.
Köszi előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest