Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni a következő dologban? A gép egy AM3-as a HDD egy Samsung 250 GB-os. Win7 64 bit telepítve rendesen. Nemrég menet közbe megadta magát kék halállal és nem akart indulni sehogy se se formatálás semmi. Leformáztam a vinyót másik gépben, Win újratelepítés minden dolgával együtt és ezt írja ki a bekapcsoláskor:
ress F2 DEL to run Setup
Press F6 for Insant Flash
Press F11 for Boot Menu
SATA Ultra DMA Mode-6 SMART Capable but Command Failed
SATA1 Hard Disk SMART Command Failed
SATA S DVD Ultra DMA Mode5
Press F1 to ResumeAz érdekessége, hogy az F1 után tökéletesen indul megy játék, net minden.
Válaszotokat előre is megköszönömÜdv Zola
A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, lehet, hogy idióta kérdés lesz bocsi. Ha működő gépből, kikapcsolás után / win7 van rajta / kiveszem a vinyót és átteszem egy másik gépbe, mert az ezen lévő adatot akarok áttenni a másik gépre és utánna visszateszem az előzőbe akkor azzal rendesen indul majd a rendszer? Azért mert nincs a közelbe adathordozó.
Válaszokat előre is köszönömÜdvZola
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy 250-es hdd 98/100-as a Sentinel szerint, mennyire zaccos felrakni rá oprendszert? Nem tudom, hogy megvegyem-e.
Válaszokat előre is köszönömÜdv Zola
-
V60
aktív tag
válasz King Unique #38027 üzenetére
Szia
Köszi a választ. Egyenlőre ennyit tudok róla:maxtor 7L250SO
teljesítmény:98%
kondíció:100%
hard disk sentinel-l tesztelve
működési idö : 889nap 8óra 31
becsült hátralevő élettartalom: több mint 935nap
összes indulás/leállás száma :8277de majd kérek egy képet is.
-
V60
aktív tag
King Unique és Bici köszönöm az észrevételeteket. Semmi fontos adat nem kerülne rá csak netezésre és játékokra lenne használva. A helyzet, hogy a gépben lévő hdd megnyekkent és most egy 2,5-ös 80 gigás vinyó van benne, ezt váltanám ki vele.Persze igaz, hogy vagy bírja még jó ideig vagy nem ez benne van a pakliban. A sentinel képet felteszem majd így majd kiderül, hogy miért 98-as.
Köszi mégegyszer.Sziasztok.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Seagate 80 gb Sata hdd. Minimum 8 éves lehet, hozzám 2006-ban került. Tavaly 100/98-as volt azóta nem néztem de a múlt héten Win7 telepítés után rettenetesen lassúvá vált a rendszer és Sentinelt sem engedett telepíteni rá valami error miatt. Élményindexben 5.2 volt. Amikor kivettem a leállítás után tök forró volt.
Lehet, hogy kuka lett belőle?Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre irok-e de azért megkérdezem:
Adott egy 250GB-os HDD, ma telepítettem újra a Win7-et. A telepítésnél láttam, hogy ketté van osztva és én mindkettőt leformatáztam és az egyikre raktam fel a Win-t.
Minden oké feltelepítette, megy is de csak az egyiket látja a rendszer 116GB, a másik mintha sose lett volna.....Van megoldás, hogy visszahozzam a másik partíciót is?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
válasz King Unique #44995 üzenetére
Szia.
Köszi, megnézem. Az biztos, hogy nem töröltem csak formáztam.A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Win 10 újratelepítés közben szép nagyokat kattogott a HDD Hitachi Deskstar 250. De felment és működik is. A házba belenézve láttam, hogy nem volt tökéletesen bedugva a sata kábel az alaplapba egy másik kábel eltolta. Be lett nyomva rendesen, most olyat produkál, hogy hosszabb ideig filmnézés után az ablakok bezárását követően a tálcán lévő ikonokat nem lehet megnyitni csak újraindítást követően.
Ez okozhatta ezt? Megoldás újratelepítés, odafigyelve a tökéletes illeszkedésre a kábelnél?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
Sziasztok. Létezik olyan, hogy egy HDD-t nem lát a win10 de a biosban látszódik? Mi lehet ennek az oka?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv ZolaA bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
V60
aktív tag
válasz King Unique #51374 üzenetére
Köszönöm a választ. Használt HDD, és véleményem szerint formázták. Több darab volt és irodai gépekben használták, nyilván mindent töröltek róla, én is így tettem volna. Megnézem amiket ajánlottál majd mert jelenleg nem ott vagyok ahol a gépben van a HDD.
Egyébként ha erre szeretném tenni a WIN10-et és csak ez marad a gépben kezdésnél azért fel kezdené telepíteni magát a Windows?A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de azért felteszem a kérdést.
adott egy m2 ssd amin eddig vígan ment a Win11. Egy órája egyszer csak kék halál és azóta nem látja a bios sem. Nem is régi samsung 970 256gb.
Egyik pillanatról a másikra meg tud halni?Ötleteket előre is köszönöm.
Üdv ZolaA bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest