- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Itt is találkoztak a hibával, de estool nekem nem használt még
A probléma csak az, hogy minden 3-4 óra alatt fut le és, hogy nemtom a hdd pontos paramétereit.Hdat2-nek megtaláltam egy verzióját a hiren-s cd-men és most futtatom a blockok ellenőrzését és javítását.
Soká derül ki, hogy ezzel elértem e valamit, mert ma már egy samsungos progi elvette pár órámat és nem ért semmit. -
Phelus
csendes tag
Szia! Én is ugyanilyen vinyót vettem, és hasonló problémám volt vele (nekem 33MB-ot látot és nem 32GB-ot, szval lehet h nem azonos a két hiba). A Samsung-os HDD programok sem segítettek a dolgon. Végül egy angol nyelvű fórumon találtam meg a megoldást:
http://www.hdat2.com/
Innen letöltöd a hdat2 nevü kis progit, csinálsz egy bootolható floppy-t/cd-t/pendrive-ot, felrakod rá, és DOS-ból elindítod a programot. Nálam kapásból felismerte, hogy gubanc van a vinyóval, megkérdezte javítom e, és néhány másodperc alatt meg is oldotta. Azóta látja a gép a teljes 1TB-ot(vagy négy óra szöszölés és a kedves gyártó minden felmenőjének felemlegetése után
)
Remélem neked is sikerül megoldanod.Szerk:És most látom, hogy az alaplapunk is ugyanaz
Phelus
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest