Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16494 üzenetére
Igen. Ugyanis ha belegondolsz, pont azért adtam hibás infót, mert Te nem mondtad el a pontos helyzetet. És azért "hőzöngtem", mert így tudok esetleg a "lelkedre" hatni, hogy legközelebb hasonló esetben a LEGELSŐ alkalommal a lehető legtöbb, és legpontosabb információt add meg.
Az a drive már régi (4 évnél idősebb tutira), így öregedés is lehet ludas. Ennyi idő alatt ha a laptopot nem takarították ki, akkor a szellőzése 50% vagy az alatti lett, tehát melegszik. Az érintkezések (csatlakozók) oxidálódnak, a tápellátás nem korrekt. A tápegységben 4-5 év alatt a kondik kiszáradhatnak (én magamnak nem veszek F-S laptopot - nem tudom megmondani miért, valahogy......), így a tápellátás itt is szóba jöhet.
Mivel az adatmentés sikeres volt, így a lényegen túl vagy. A HW javítása, meg a fentiekk ellenőrzésével, orvosolásával KELL, hogy kezdődjön, majd utána lehet bármilyen programozási, installálási munkát végezni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16492 üzenetére
Tehát laptop, 2,5".
Mi a típusa? Hány éves?
Esetleg ha a kérdésre is válaszolsz, hamarabb a végére érünk.
Laptop esetén meg is főzhetted. Használat körülményei?
Úgy tűnik, most írod le először, hogy két partíció, stb.... Jó lenne, ha a körülmények is napvilágra kerülnének, és nem csak a végtények!
Már nem mondok, és nem ajánlok semmit, mert ilyen információhiányban hibás lehet a következtetésem, és ajánlásom is.
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16490 üzenetére
NEM program kell rá! A tápellátást, és az érintkezőket kell ellenőrizni, tisztítani! Esetleg tápegységet cserélni. Ezt írtam az előbb is!
Utána lehet tesztelni, változott-e az állapota. Ha stabilizálódott, akkor használható továbbra is, ha nem, akkor meg hibás lehet a drive. A második esetben a garanciális állapot ellenőrzése (lehetőség esetén garanciáztatás), vagy kuka. Ha nem nagyon gázos, akkor "hurcimba" winyónak talán még jó. Hiszen ha ott eltűnik adat, legfeljebb újra kell vinni, de nem vész el.
U.i.: Hasonlattal a kérdésed olyan volt, hogy a tengelytöréses autónak milyen chiptuning kell, hogy versenyezhess vele. (Talán ki kéne cserélni a törött tengelyt.)
U.i.2: Milyen drive-ról beszélünk? Hány éves? Hogyan használtad?
-
-
szombi
tag
válasz
DeepDish #9264 üzenetére
én annak idején kézzel oldottam meg(még FAT32 idején).
partition magic - el újra létrehoztam az eredeti formát, de nem végeztem APPLY-t.
kimásoltam a szektorok elhelyezkedését, kiszámoltam a mennyiségét.
majd Norton Utility, direkt írás a diszkre(az MBR-re), és kézzel létrehoztam a partíciót.
ja, és a FAT32 fájlrendszer egybájtos kódját sem árt ismerni... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeepDish #9259 üzenetére
Elvileg ilyenkor még simán vissza lehet hozni, mert csak a hozzájuk vezető elérési utat szüntetted meg, írni tilos rá, próbálkozz GetDataBack-kel, másik, működő géppel összekötve a vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest