Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Nem dolgoznak rajtam marketingesek, erre önállóan képes vagyok

Én úgy gondolkodom, hogy pont a kess miatt nincs adatvesztés. Én itt a kest, mint átmeneti tárolót, mondjuk úgy puffertárat értelmezem. Nekem az ellentmondásosnak tűnik egy picit, hogy valami írható, de nem olvasható. Ha egy szektor szar, akkor az íráskor kiderül, és a kessből újra tudja kezdeni a kiírást, ha egy szektor esetében sikertelen az írás nem? Értem amit írsz, csak ez ilyen fehér hollónak tűnik. Szóval tud írni rá, de az írást követően egyszer sem tudja elolvasni? Érdekes, hogy a felületi hiba ellenére akkor hogy lehet sikeres az írás? Itt valami nem kerek, mert ha ez így igaz lenne, azzal azt mondanánk, hogy a kesből egy darab fára is kiírja a HDD az adatokat és egy szektorról csak olvasáskor derül ki, hogy nem írható. Itt valami nem kerek.
(A komparálás meg még jó, hogy nincs, egy rakás idő lenne.
Nem kellenek ezek az eljárások, többe kerül a leves, mint a hús. Még a paritásbitet is elfelejtették.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest