- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz
King Unique #52568 üzenetére
Értem a fájlrendszeres dolgot, de így az egész folyamat nekem fura volt ahogy lejátszódott.
Lépésről lépésre leírom, most már gépről:
- kiszedtem a gépből az összes vinyót, majd visszaraktam (100% hogy nem ugyanarra a sata portra kerültek mint voltak)
- Az ssd (amin van a Win10) és 2 másik hdd rögtön gond nélkül üzemelt, ez (nevezzük D-nek) viszont Hozzáférés megtagadva hibát dobált, és a neve "Helyi lemezre váltott" (Biosban és lemezkezelőben ugyanakkor írt róla minden adatot, látszólag nem volt gond vele, viszont halk ciklikus zörrenés / kattanás volt hallható belőle amikor meg akartam nyitni a file kezelőben.
- újraindítottam, CHKDSK-t csinált, a név visszaállt, de továbbra is hibát dobott
- átraktuk másik gépre, nevet kiírta de Hozzáférés hiba
- vissza a régi gépbe, tulajdonos és hozzáférés módosítás, és minden a régi.Van még 1 ugyanilyen HDD a gépben, annak is ide rakom a képeit:
[kép] [kép]Hátha így valamelyik részlet más megvilágításba helyezi a történetet, attól tartok nem tett jót neki a ki-be rakosgatás és ott történhetett valami (nem dobtam le, és puha felületen volt).
Köszi az eddigi segítséged is
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest