- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
válasz
*Ropi* #51403 üzenetére
Szia!
King Unique-nak írtad, ezért nem is figyeltem
Bocsánat, kicsit túlterhelt vagyok mostanában a kisbabánk miatt.
Kicsit OFF:
Nem tudom lehet-e köze a kialakult hibához, de leírom. Van egy Lenovo tabletem, aminek a billentyűzetén lévő USB-re dugtam a WD winyót két hete óta többször. Egy idő után nem működtek együtt, mintegy tucat alkalommal egyszerűen ledobta a gép a winyót (vagy a winyó a gépet), és a winyó olyan - kvázi holtpontba, végtelen ciklusba - állapotba került, amiből csak úgy lehetett megszüntetni, hogy kihúztam a tápot belőle. Ezt követően két másik notebook-on viszont órákig működött a winyó, látszólag jól, és utána halt be.
Nem tudom, hogy a nem együtt működés, a magába fordulás, a táp lehúzás okozott-e benne olyan lelki sérülést, ami idővel ide vezetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest