Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryger
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Udv,
Pont most kerultem en is ilyen helyzetbe egy regi 1TB-os vinyommal, folyamatosan ujra indult a boot, semmit nem tudtam csinalni a geppel, megha lehuztam mindent rola akkor sem. Aztan pihent ket napot, amig szereztem egy masik tapot, azt hittem az halt meg es most vigre megy a gep megint.
Viszont a BIOS latja a HDD-t, OS nem, Sentinel nem, tehat akkor meghalt? Sentinel soha nem panaszkodott ra pedig
Nem volt rajta potolhatatlan adat de azert jo lenne valahogy eletre kelteni...
Mit gondolsz, van ra realis esely? Nyilvan itthoni korulmenyek kozott, semmi profi szerviz vagy hasonlo
Szerk: ra tudnam dugni egy Linux laptopra, az esetleg kevesbe finnyas
-
válasz
King Unique
üzenetére
Koszonom mindkettotoknek! Jajj nem akarok sokat raforditani, semmi eletbevago adat nincs rajta. Teny, hogy jo lenne, ha par dolog meglenne, de ertekben 0 kb
Azt hittem, ha ezt kicsereli valaki akkor megmentheto a hdd
Azt a £15-ot megerte volna tobbet nem, szoval nem is az adatmentes lett volna a fo cel, hanem a hdd megmentese. 3 kulonbozo gepben lett kiprobalva, a mienk lefagy tole, a masik ketto egyaltalan nem latja a lemezkezeloben sem.Erdekes, mert ez kulso hdd volt, es csak akkor volt bekapcsolva, amikor tettunk ra valamit, szoval nem sok uzemido van benne. No akkor kuka
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem volt rajta potolhatatlan adat de azert jo lenne valahogy eletre kelteni...
Azt hittem, ha ezt kicsereli valaki akkor megmentheto a hdd