Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Nem tudom a HDS fut-e a win csökkentett módjában, de kellene futtatni egy teljes olvasási tesztet, hogy kiderüljön nincs-e valahol belassulás olvasás közben. Normál win módban nem biztos, hogy hiteles lenne a teszt mert mindig ír valami a vinyóra, ami viszont befolyásolná a mérési eredményt, vagy egy másik gépben kellene tesztelni. Azon kívül lehet, hogy hazudik a vinyód, én már láttam ilyet is.
Lehetne memória hiba is, meg kellene nézni kezdésnek az eseménynaplót: Alkalmazás és szolgáltatásnapló ->Microsoft->Windows>Kernel-WHEA alatt az error alatt nem található-e bejegyzés.
Amúgy az is lejött nekem, mintha üresjáratban fagyna a géped. Próbáld meg kikapcsolni BIOS-ban az összes energiatakarékos beállítást ideiglenesen. Döglődő táp és alaplap esetén is szokott segíteni.
Ha ez sem, akkor vissza mindent, és tiltsd le BIOS-ban az USB3 vezérlőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest