- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Doky586 #47840 üzenetére
Nem voltam otthon és nem tudtam fotót felrakni.
Nem én vettem, már kérdezték telefonon egy hete hogy mi lehet ez, mondtam ha megyek arra megnézem
Már akkor gyanús volt az elmondottak alapján, már telefonon megnyugtattama tagot hogy jobb lett volna ha elissza azt a pénzt amit erre költött
.
Amikor ránéztem kb 1,5 mp kellett ahhoz hogy már a matrica gyanús legyen, + 3 mp után már látszott hogy ollóval kivágott, nyomtatott, és egy régi eltávollított matrica helye is észrevehető. A csatlakozót látva egyértelmű volt hogy a vásárlót szépen átverték, de azt mondtam neki megérdemli, mert aki ilyet vesz és nem ért hozzá az pont arra jó hogy átverjék, persze nem iylen szépen körülírva minősítettem őtEz egy régi valamilyen SAS vinyó, egy 4tb-os wd nyomtatott címkéjével
Rákerestem és volt a jófogáson is ilyen, igaz már nincs meg csak a képek látszanak, de ott a címben azt írta a másik okosan vásárló hogy azt 500gb-nak látja a gép. Őt legalább egy sata vinyóval húzták le valószínűleg ha gépre tudta dugni, az én ismerősömet meg egy SAS-al amit még csak használni sem tud
Hihetetlen már miket ki nem találnak átverésre
Mondjuk nem értem kiket lehet megvezetni azzal hogy utcán pár ezerért vegyenek idegentől egy vinyótHa eredeti lenne se vennék ilyet ( max próbával, de ismeretlennek az kivitelezhetetlen mert be sem engedném)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Memóriakártya SANDISK microSDXC Extreme PRO U3 V30 256 GB + adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest