Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Doky586 #47840 üzenetére

Nem voltam otthon és nem tudtam fotót felrakni. :) Nem én vettem, már kérdezték telefonon egy hete hogy mi lehet ez, mondtam ha megyek arra megnézem :) Már akkor gyanús volt az elmondottak alapján, már telefonon megnyugtattama tagot hogy jobb lett volna ha elissza azt a pénzt amit erre költött :DDD .
    Amikor ránéztem kb 1,5 mp kellett ahhoz hogy már a matrica gyanús legyen, + 3 mp után már látszott hogy ollóval kivágott, nyomtatott, és egy régi eltávollított matrica helye is észrevehető. A csatlakozót látva egyértelmű volt hogy a vásárlót szépen átverték, de azt mondtam neki megérdemli, mert aki ilyet vesz és nem ért hozzá az pont arra jó hogy átverjék, persze nem iylen szépen körülírva minősítettem őt :) Ez egy régi valamilyen SAS vinyó, egy 4tb-os wd nyomtatott címkéjével :D Rákerestem és volt a jófogáson is ilyen, igaz már nincs meg csak a képek látszanak, de ott a címben azt írta a másik okosan vásárló hogy azt 500gb-nak látja a gép. Őt legalább egy sata vinyóval húzták le valószínűleg ha gépre tudta dugni, az én ismerősömet meg egy SAS-al amit még csak használni sem tud :D Hihetetlen már miket ki nem találnak átverésre :(
    Mondjuk nem értem kiket lehet megvezetni azzal hogy utcán pár ezerért vegyenek idegentől egy vinyót :) Ha eredeti lenne se vennék ilyet ( max próbával, de ismeretlennek az kivitelezhetetlen mert be sem engedném)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés